Home Navigation Bar Main Films Photo stories Photo stories Projects About Contact Music Pictures Animation


 
За проекта Twenkid Studio
 • Интервю за веселото онлайн реалити шоу "Програмист търси жена" от юли 2011 г.


  Сериозните ни филмови и медийни проекти, включително един куп пълнометражни продукции и комикси са прекалено сложни за да бъдат реализирани на този етап с наличните ни средства и хора, не случайно този сайт не е доизпипан и не е запълнен, за момента все още не си струват усилията.
  Видеоклипът "Любовта не ми е приятел..." беше реализиран около 3 години след като беше измислен, с недостиг на хора. Други фентъзи проекти като "Подарък" още изискват недостъпни технологии, за да изглеждат както се иска от тях, един голям комикс с 20-тина готови епизода написани през 2009 г. все още не е публикуван, защото исках да го нарисувам както трябва, но не мога да отделя време. Пълнометражните проекти и романи са един куп и в различни жанрове, разписани в различно ниво на детайли и чакащи да им дойде времето.

  Търсим възложители и сътрудници за съвместни проекти за художествено видеозаснемане, както и партньори, съдружници и сътрудници за нашите авторски проекти. Събираме средства и технологии, за да реализираме истинските амбициозни проекти тогава, когато стане възможно. Дотогава - каквото средствата, времето, хората и технологиите позволяват. За съжаление, човек дори и да е способен да работи като за 5 или 10 души, някои неща остават невъзможни, или почти никой не забелязва такива способности.
  Свържете се с нас.


  Един от моментите на пробив ще бъде когато в оригиналния ни софтуер за филмопроизводство (който Тодор разработва собственоръчно) сериозните функции минат от планирано и експериментално ниво в продукционно. Тогава се очакват впечатляващи визуални ефекти.

  От края на 2010 г. насам филмите се правят с авторски софтуер, но той все още не се доразработва достатъчно сериозно, и се развива през големи интервали и прекъсвания.
  В момента тече обновление, което може да доведе системата до сериозно ниво може би през есента или зимата на 2012 г.

 •