Назад към Twenkid Studio или Блога на студиото

Интервю с Тош за онлайн риалитито "Програмист търси жена"!

Шоуто беше с цел "шоу" и забава, интервюто излезе на 27/7/2011,
а сайтът беше епично закрит около 3 седмици по-късно.


Как се казваш?
- Имам много имена, в момента може да ми викате Китариста, или Тош. Причината за многоимието ще споделя по-късно.
 

На колко години си?
- Освен полу-адаш, съм и връстник на първия Apple Macintosh.

С какво се занимаваш?
- С всичко... Обаче дамите ще ме изкарат самохвалко, ако тръгна да изреждам, затова после ще ти кажа част от нещата, които може би най-много ще ги... развълнуват.

Как така? Не си ли програмист?
- Ти не знаеше ли? Не че не създавам софтуер и че последният ми проект не подмина 30 хиляди реда код на С++, но го правя... По голяма нужда... Трябва ми, за една друга по-творческа работа. Иначе, да седя в „най-живописните офиси на България“ и да дебъгвам по цял ден и цяла нощ определено не ми е най-любимото занимание... (...Мълчание....) Защо мълчиш, да не се разсърди нещо? Само да посмееш да ме изключиш от шоуто!!!Как си представяш перфектната жена?
- Има различни модификации, както при компютрите и операционните системи. Перфектната зависи от приложението. Иначе - лесно си ги представям - ако се напъна, мога и да нарисувам някои от тях.


My beloved ones by ~toshko on deviantARTCrushed by ~toshko on deviantART


С какво мислиш да омаеш участничките, за да изберат теб?

- Официално с това, което и жените „официално“ изтъкват, че най-много харесват...: неповторимото ми чувство за хумор и оригиналност... 
С какво си различен от другите мъже?

- Както казах пред две пълни аудитории в импровизиранате ми реч при завършването на магистърската степен във ФМИ с отличие: „Трябва да направя едно признание... Всъщност аз не съм точно информатик... По-скоро съм режисьор и актьор, и искам да ви поканя на премиерата на новия ми филм...“. Тогава беше „Задачата за моториста“.В него имаше яко хумор, пънкарско бунтарско настроение, рев на мотори, отдадена актьорска игра и класически хард-рок.

Сега пък ви каня на премиерата на хард-рок пънк мюзикъла „Дайте ми“, или „Любовта не ми е приятел“, който е дълъг точно колкото него - 11 минути, и в който също има... яко хумор, дива искрена актьорска игра, яка хард-рок и пънк музика, но вече и... страшна мацка.
Според теб какво търсят жените в един мъж?

- Обикновено – скучни "неправилни" неща; поне според правилните мъже. Да си говорим откровено, това което реално търсят мнозинството жени няма нищо общо с "възвишените" качества в клишетата от рода на "интелигентен", "с чувство за хумор", "с потенциал", "красив", "самоуверен" и т.н. Ако бяха истина, отдавна да съм станал шампион по маратон, защото по цял ден щях да бягам от банди освирепели пищящи фенки.


Photographer's Love by ~toshko on deviantART

А какво реално ще намерят в теб?

- Зависи какво ще потърсят, но Щастливката задължително ще намери безкрай разнообразни, красиви и оригинални забавления и смях. Ако успее да ме вдъхнови, има шанс да бъде една от малкото жени в света, на които са посветени велики произведения на изкуството. Не на последно място – вижте ролята на китариста в новия ми филм...
Как възприемаш нетрадиционния секс, в това число и сексът с жени?

- Нетрадиционната медицина, която познавам и прилагам, има общо с традиционната дентална медицина - тя препоръчва сексът с жени да се практикува профилактично поне два пъти дневно, подобно на миенето на зъбите. Имайте предвид обаче, че тези процедури имат някои недостатъци спрямо традиционния, но не толкова здравословен секс с видеозаписи – не винаги могат да се осигурят редовно, а когато могат да се осигурят, свършването им отнема прекалено дълго време, особено ако играеш китариста от новия ми филм...
Ако се хванеш с истинска жена и се скарате, какво ще направиш, за да се сдобрите?
- Зависи за какво се скараме. Ако е за глупости, ще направя някоя друга „глупост“, за да я разсмея и накрая двамата задружно ще се оправим с методите на нетрадиционната медицина, естествените езици и др. части от тялото. За по-сериозни случаи обаче се пишат специализирани алгоритми...
Назад към Twenkid Studio или Блога на студиото